Nyílt levél minden leendő vendégemnek

Most elmondom neked, hogy mi fog történni mikor végre kinyitunk, semmi személyes, no offense, de jobb ha előre tudod.

Szerda Úr, 2021.04.10.

Hellószia, rég találkoztunk igaz? Biztos emlékszel rám, ugye? Hát persze, a kedvenc pultoscsajodat biztos nem felejted el egyhamar. Bár tudom, rég voltál kocsmában, de mivel más se volt nyitva, nem csak mi, így nem feltételezem, hogy hűtlen voltál.

Persze ettől még bűnös vagy a szembemben és bizony keményen bosszúra készülök. Foglalj helyet kérlek, jöhet a szokásos? Hát igen, látod, hiába közel fél év, még most is pontosan tudom, hogy mi a kedvenced.

...

Parancsolj, kedves egészsédre. Töltöttem egyet magamnak is, felhúztam a számládra, hiszen komoly dolgokról kell beszéljünk. Semmi személyes, de szeretném, ha tisztelettel végighallgatnád amit most mondok majd.

Szóval az a nagy harci helyzet, hogy egy féreg, szar alak vagy, amiért meg sem kérdezted, hogy mi van velem. Éveken keresztül hallgattam az elcsépelt bókjaidat, tűrtem a negédes viselkedésedet és még akkor sem basztalak pofán, mikor seggrészegen taperoltál. Hogy még most is a dekoltázsomat nézed, már kár is megemlíteni.

Fél év, az hosszú idő. Ennyi ideje nem tudtam dolgozni, de benned még annyi gerinc sem volt, hogy legalább rámírj a fészen, persze arra volt eszed, hogy az összes képemet, végiglájkold és kommenteld, hogy idézem "Micsoda forma" vagy "Azta Zsani, ugye ebben a cuccban jössz holnap dolgozni?". Remélem legalább kiverni ki tudtad rá, mert őszintén fájna a szívemnek, ha még ennyi örömed se lett volna benne.

De írni, bazmeg azt nem tudtál. Pedig piromkodva bevallom, hogy igencsak jól esett volna, miközben pontosan tudod, hogy ha az intézmény, ahol igazából az elmúlt évtizedben az életed jelentős részét töltötted, na az zárva van, akkor sanszosan nekem valami nem jó.

Ugyankérlek, ne szólj közbe, egy hangyafasznyit nem érdekel, hogy neked is nehéz volt, ráadásul hazudsz geci! Mi volt bazmeg a nehéz? Az, hogy az asszonnyal kellett egy légtérben lenned, vagy, hogy a rühes fatyjaiddal át kellett venned a leckét? Ne nézzél madárnak baszkikám, hát azt hiszed, hogy nem láttam minden kibaszott állapotfrissítésedet? Kenyérsütés, kirándulás a természetben a családdal? Kerékpározás a római parton? Hát mi a faszom volt nehéz, te szerencsétlen buzi, az, hogy a munkahely-kocsma-szánalmaspanellakásod háromszögéből ki kellett mozdulni? Vagy az, hogy elvezettél a normafáig, ahol két kilométer zöldövezetes séta után, büszkén posztoltad, hogy "Kirándulás a családdal!". Egy kibaszott lumpenproli vagy és még csak nem is szégyelled, de szerencsétlen bajszos fasz.

Nem, nem vagyok ideges Józsikám, csalódott vagyok kurvára, mert bár sosem tartottalak kemény jellemnek, de közel öt éven keresztül hallgattam, ahogy szídod az asszonyt, meg persze a szédítően átlátszó (félre)kúrós sztorijaid után, azért még tartottalak annyira, hogy nem csinálsz magadból bohócot mindenki előtt. Szerinted mi az a sok röhögős emoji a posztjaidon te faszpörgettyű.

Szóval az a szitu, hogy te kényelmesen megvásároltad a dobozos sört, meg a csavaros rakétát és a hozzád hasonló többi szerencsétlennel a parkokban, pincékben, garázsokban pontosan ugyan azt csináltátok, mint eddig, addig én szenvedtem. Méghozzá keményen, mert közel fél évig nem tudtam dolgozni.

Ki ne merd mondani bazmeg, hogy miért nem mentem el futárnak bazmeg, mert fogom ezt az unicumos üveget és úgy kúrom fel a seggedbe, hogy még csak cuppanni sem fog. Szerinted nem próbáltam? Szerinted nem próbálkoztam mindenhol te hálátlan köcsög?! Ennyi visszautasítást amit átéltem, még talán te sem kaptál nőktől egész életedben, pedig van némi sejtésem a baszási sikerrátádról, szóval legalább most kussoljál, amíg még türelmemben találsz.

Elmondom, hogy mi fog történni itten a következő időszakokban és hálás lehetsz nekem, hogy ennyire tiszteletteljes vagyok a vendégeimmel, mert bizony máshol nem számíthatsz ilyen őszinteségre.

Kurvára fogalmad sincsen, hogy hogyan és milyen módon éltem túl ezt az időszakot, pénz, támogatás és munka nélkül. A hozzád hasonló kis proletár barmok fel sem fogják, hogy milyen ez, persze közöd nincs hozzá, hogy miből tartottam fenn magam, legyen elég annyi, hogy megvan hozzá az adottságom.

Itt én vagyok a sértett és bár nem közvetlen te vagy helyzetem okozója, mégis téged teszlek érte felelőssé, ugyanis a bűnösök között cinkos aki süket meg néma megénekelte már a kezdet fiai is. Ezt sem tudtad te tájékozatlan paraszt?!

Mától minden bosszúságomnak te fogod meginni a levét és ezt ne csak képletesen értsd! A hüvelyfertőzéses hugyommal fogom ízesíteni a fröccsödet, a nyálam fogja tarkítani a rövideidet és isten az atyám, ne akard tudni, hogy mi kerül a palacsintádba. Természetesen az extra feltétek, felérások lesznek ezért az amúgy is emelt áraink mellé személyes tételek kerülnek majd a szeparéd végére, de hát fél évig spórolhattál erre, szóval nem értem a meglepettséged az idióta arcodon.

Hát ez van Józsikám, szarok rá mit gondolsz, ne hidd azt, hogy máshol jobb a helyzet, persze lehet megint parkokba járni dobozos sört inni, vagy felőlem haza is mehetsz a harcikoca feleségedhez, szarok én rá.

Jólvan, nembaj, ülj csak vissza ide. Én szeretlek téged és tisztellek mint vendégem, hiszen tudom azt, hogy a fizetésem a te pénztárcádból vándorol ezen a bonyolult gazdasági szerkezeten keresztül át az én zsebembe. Ugye, hogy jobb az őszinteség. Na mivel ennyire szeretlek, a pisám elejét, közepét vagy a végét kéred a fröccsödbe? A Sanyika szerint az eleje csípős. Lepjelek meg, hát rendben, az plusz kétszáz hungaroforint lesz.

Megosztás

Ha tetszett amit olvastál, segíts a vallásunk terjeszkedését azzal, hogy megosztod a cikket. Köszönöm.

ui.: pénzt is akartam kunyerálni, valami jó szívhezszóló dumával, de mióta a 444 meg a telex is ezt csinálja, azóta valahogy inkább nincs kedvem hozzá, pedig a norvég panteon összes lakója látja lelkemet; kizárólag kurvákra, alkoholra és kokainra költeném el. :(

Támogatás Patreonon keresztül