Alfa, Szerelem, Száguldás

Pacsai, ex-pincér, jelenleg az élet császára, nagyon úgy néz ki, hogy megnősül és még mindig nem vágja rendesen a körmét. Mondjuk most nem ez okozott csípősen hegesedő sebeket.

Szerda Úr, 2021.09.22.

Dolgozzanak a szegények! - üvöltött a lezser, jóképű fickó, ahogy az olasz gyártmányú roadster kifarolt a nagykanizsai benzinkút hátsó, kávézó oldali kijáratából . A sofőr ámulattal vegyes szánalommal tekintett a sok prolira, akik ilyen mindenféle skoda fábiákkal, opel astrákkal, meg tizenötévnél idősebb bmw-ékkel szopogatták a kávéikat. A megvetés csak fokozódott, ahogy az autók roskadoztak a rúd szalámik, tubusos pirosaranyak és a lefagyasztott pörköltek súlya alatt. A nyaralásra indulók lelkesen számolgatták a horvát kapukat, és annak megfelelő szorzattal különítettek félre aprópénzt. Ne rajtam keressen a mocsok horvát, én előre kiszámolom! - mosolygott saját ravaszságán egy pocakos apuka, aki éppen a hatodik szál aranymalbiját nyomta el a felvizezett kávéja mellé így reggel hétkor.

A roadster még meg-megállt, hogy megvetésének súlyt adjon, ilyenkor a sofőr orrnyeregre tolta az aviátor napszemüveget, majd fancsali jobbra-balra fejmozdulatokkal méregette a nála kevésbé tehetőseket. Ejnye-bejnye. Szinte látszott a szövegbuborék a feje felett. A mellette ülő csinibabát, már messziről ki lehetett szúrni, hiszen a gyanútlan emberek, akik ebben az időben, ezt az útvonalat választották, simán hitték azt, hogy a szürke alfa romeo nyitott légzsákkal közlekedik. Hőseink ezt mind elismerésnek vélték, s biztosak voltak abban, hogy a jobbágysereg végre elismerte felsőbbrendűségüket. Helyeslőn bólogattak hozzá és hiába értek már el, majdnem zágrábig, a gyári cédés magnóból a csak magyarok által ismert porsche-szerelem-száguldást kellett izomból bömböltetni, annyi különbséggel, hogy a Pacsai mindig átüvöltötte a refrént, hogy alfa-szerelem-száguldás. Meggyőződésem, hogy az énekesnő, megérezte, hogy hagyatékának legismertebb darabja ez a szám lesz, amit jellemzően újgazdag törtetők és hasonló figurák fognak eszközként használni saját magamutogatásuknak. Ekkor dönthetett úgy, hogy köszöni szépen, inkább nem kér tovább ebből a földi létből, s egyfajta sajátos módon tüntetett az ízléstelen jövő ellen, amit még akkor illett volna észre vennünk.. Pedig hosszú ideig fázott, éhezett majd belehalt. Bár igazából hiába vettük volna észre, már akkor is késő lett volna. Thích Quảng Đức elmehet a faszba, Cserhátinak mártíromsága sokkal egyetemesebb, mert felülír bármilyen politikai berendezkedést vagy vallást.

Pacsai és a lány, a Pula alatti részt célozta be, a határtól alig négy óra alatt ott is voltak kényelmes tempóban. A szállást már jó előre lefoglalta a srác, hiszen a járvány miatt, egy okosan megválasztott foglalás, jó előre igencsak kedvező áron volt képes olyan luxust nyújtani ami bőven instakompatibilis. A megérkezés és az első napok úgy telltek, ahogy a legtöbb ilyen útnak kell, a sofőr kellően bekúrt, a kislány pedig domboríthatott a tengerparton. A szállás csodálatos, az idő több mint kitűnő, az ételek pedig finomak voltak. Az második nap, délutánjára pedig leszakadt a franciaágy kerete, amit Pacsai személyes sikernek könyvelt el, még akkor is, ha tudta, hogy ezért sanszosan pengetnie kell majd. Nem foglalkozott a pénzzel, hiszen megfelelő összeget különített el még idejében, így a covid járvány válságos időszakát ő szinte lubickolva élte túl. Ráadásul volt is egy zseniális terve, hogy hogyan tartsa fenn ezt az életmódot, amihez első ugródeszkáján már rég túl van, meg seggből szájba is. Van az a narancsvidéki borosgazda aki ott lent, a Dél-Dunántúlon már vagy a hatodik élménybirtokot nyitja hat éven belül és annak megvan ez a cuki lánya, aki annyira de annyira, hmm, hogy is fogalmazzak. Bájos. Mert nem okos. Turizmus-vendéglátás van a diplomájára írva, most meg levelezőn szálloda menedzsmentet tanul, de az apja presztízs rendezvényein kívül még nem állt a pult túloldalán, akkor is csak addig, amíg jó magyar keresztény módjára adott a papának két cuppanósat, hogy aztán a gazdasági bejáraton meglógva, még a murvás parkolóban lerántsa magáról a hímzett pántlikát és mehessen a haverokkal kólázni be pécsre a városba, vagy ha nyár volt akkor fel a balatonhoz. Pacsai szerette nézni a kislányt, mert annyira butuska volt még a tekintete is, hogy ez valamilyen különös vonzódást, romantikát adott a kapcsolatnak. Nikike soha nem kérdezett felesleges hülyeségeket, hogy miért nem vetted fel a telefont, meg hol voltál tegnap éjjel, meg mik ezek a karmolás nyomok a hátadon vagy miért tonhal szagú a szád? Pacsai néha már tesztelte is, hogy meddig tud elmenni, de azért nem kísértette a szerencséjét nagyon, hiszen ez a lány egy közel sikeresen blöffölt all-in volt és már csak megfelelő időzítés hiányzott, hogy előhúzhassa az aranyba foglalt gyémántot, amit a tavaly eladott giulia-jának a maradékából vett. Sima lesz, nyilván az apja akar majd íratni házassági szerződést, de beköltözhetnek az egyik élménybirtokra, ahol majd főnökként vakarhatja a picsáját egész nap. Kényelmes élet pipa, így közel a negyvenhez már több lábon kell állni, kecót pesten kiadja, eladja a másik alfát, igaz azért nem fog olyan sokat kapni, de kelleni fog egy SUV, hiszen ott a villányi hegyekben azért már elég tré utak vannak, meg hát mégse vegyék szarba majd.

Már meg is volt a terv, le is volt zsírozva egy magyarokat üdültető céggel, hogy másnap egy külön luxushajón kiviszik őket a nyílt vízre, ahol majd lesz fehér kesztyűs séf, meg sommelier és majd a naplementében letérdel a bársony dobozt felnyitva, s már csak haza kell menni intézni az esküvőt. Rendesen forrt a tesztoszteron a vérében, mint mikor a nyolcvanas évek, panelba szült gyermeke először kivette a tékából a dupla dinamitot és mindent is le bírt volna rúgni az egész messze világon. Felpörgését kokainnal próbálta tompítani, amit évek óta ugyanazzal a koszos, motorolajos kannában csempészik. Úgy csinálja, hogy a legótvarabb, régi motorolaj flakonja ki van baszva a csomagtartóban egy hálós zsebben, amiben többszörösen vákumfóliázott cucc hever, ráadásul rögzítve is van alul, szóval ha kiöntik belőle a dzsuvát, akkor sem esik ki, csak annyi látszik, hogy maradt az alján valami összeállt retek. Persze a célállomáson szétvágja a polipropilént, de addigra már a hazai cucc szinte kis is van húzva egy megmikrózott tányérra és mehet a boogie.

A boogie viszont annyira adta az ívet, hogy miután már mindkettőjüknek legalább egyszer eleredt az orra vére, meg sikeresen kitörték a fotel lábát is a nagy ünneplésben, rájöttek, hogy indulni kéne, mert az álomhajó csak azokat viszi nyaralni, akik időben ott vannak a kikötőben. Erre aztán Pacsai rá is parázott, hogy tolta neki ahogy kifért, tompult érzékszervei elhitették vele, hogy csak cammog, pedig a lakott területen a 120 azért ott se alacsony, de végül is gond nélkül odaértek, találtak egy fullos parkolóhelyet, a Nikikének pedig még szarnia is volt ideje elmennie a kikötő melletti kávézóban, mert már nagyon mondogatta, hogy közel két gé közös felszippantása bizonyos fokú anyagcsere változással jár. De minden remekül zajlott, s amikor immáron tiszta vastagbéllel felszállt a csodaszép hajóra, nem sejtette, hogy ez az út aztán tényleg felejthetetlen lesz.

Hogy a hajóúton pontosan mi történt, nem tudhatom, erről csak néhány instastory árulkodott, ám az bizonyos volt, hogy a boldogság és a #magasélet jobban ugrált mint byealex a tornasorban, hogy ő előre akar állni. Sajnos a visszatérés kicsit később mint éjfél után, már kevésbé volt örömteli, ugyanis a roadster, bár ott állt ahol hagyták, olyan szinten volt szarrátörve, hogy a látványától valamennyi szemlélől önkéntelenül arra gondolt, hogy godzilla valós és megrágta ezt a szart, majd kiköpte. És innen csak lefelé vezetett az út.

Pacsai mint egy mániákus, úgy üvöltött mindenkivel, mikor pedig a rendőrségen kiderült, hogy egy biztonsági kamera felvette ahogy; az autót, simán otthagyta úgy, hogy a tetőt sem zárta rá, de még a kulcsot és a forgalmit is bent hagyta, néhány helyi hülye ezt szabad pályának nézte, csak éppen vezetni nem tudtak. Mikor Pacsai annyira begurult, hogy akkor tán a rendőrök faszért nem körözik teljes erőkkel az elkövetőket, a helyi őrsnek feltűntek a tágra zárt szemek és az orrüregben furcsán világító fehér szemcsék, amik csak tetézték a bajt. Innen pedig már csak két telefonhívásra választotta el agresszor hősömet attól, hogy Niki előtt is kiderüljön, hogy az autó kölcsönzött volt, ami a presztizsvesztésen túl, jelentős anyagi terhet is rótt az újdonsült vőlegény nyakába. Bár biztosan voltak ennél rövidebb jegyességek is, az már örök rejtély, hogy Niki végül hogyan jutott haza, csak annyi biztos, hogy soha többé nem vette fel a telefont. Pacsainak pedig rengeteg szívességbe és még két hétbe telt mire újra a pesti flasztert taposta megviselt Helly Hansen cipője.

egy hónappal később, valahol a váci utcán

Hallod Áron tudtad, hogy a van egy tanár aki elment takarítónak az négyszer többet keres mint azelőtt? Nebassz! - visszhangzott a válasz az üres étteremben, ahol éppen hypoval kevert jeges gleccseres padlóápoló szaga terjengett a frissen felmosott kő fölött.
- Még szerencse, hogy van munkájuk. Nem bírnám kiheverni azt a fájdalmat, ha pont a tanárok nem tudnának dolgozni hónapokon keresztül. - folytatta immáron Miki, aki feldobta a témát cseppet sem gúnyos tekintettel, s unottan pörgette tovább a közösségi média kékes feedjét.
- Azért jó kis meló lehet az - mondta szinte magának Áron az étterem közepén, s megindult a viseltes viledás vödörre a kijárathoz - bejelentett meló, csomó szabadság, fix délelőtt, hétvége tutira szabad és két óra között mindig kicsengetnek, szóval egy cigit tuti el tudsz szívni.

Bár az ábrándozás hiábavaló volt, annak Miki igencsak tudott volna örülni, ha egy értelmes csálinger akár a tanári fizetés négyszereséért is végre munkába állt volna, mert ennyit még nem szopott új munkaerővel, pedig nem ma kezdte. A budapesti munkaerőhiány, már ami a vendéglátást illeti, olyan színvonalon állt, amit jóval a koordináta rendszeren kívül, mínuszban kellett keresni. Eddig is sejtette, hogy a gazdaságban az X és Y tengely olyan mértéket ölthet, ami már nem fér ki a kockás spirálfüzetre, de ezt mindig inkább valahogy úgy képzelte el, hogy ő van az ötödik kockán, a mészáros meg valahol a kopaszi gát melletti torony tetején, feltéve persze, ha tartjuk az arányokat, és azt a magasságot is kirakjuk a spirálfüzet lapjaiból így felfelé. Ő viszont elégedett volt az értékével, csak azt bánta, de kibaszott módon, hogy nem talál egy olyat, akinek adhatna egy három rubrikát. A felhozatal pedig minden drog mámoros rémálmát felülmúlta. Tudta ő jól, hogy máshol sem jobb a helyzet, de ez aligha vigasztalta, pedig már nettó két kilót elvert tanulmányút alatt, kocsmákban és éttermekben, hogy felmérje máshol milyen a kiszolgálás. Áron segítette őt eme üzleti utakon és rendszerint mocskosra itták magukat. Mire láttak volna egy-egy értelmes felszolgálót, menni nem bírtak, a “héékereksegghűkém, figyimá’, lyere hozzzám melózni, adok hasszázat” pedig inkább elriasztotta a még értelmesebb célcsoportot is, arról nem is beszélve, hogy a másfél évig kondi nélkül hagyott porta, erősen fente a fogát minden lehetséges attakra. Csak a csodán múlott, hogy ép bőrrel megúszták ezeket a kitérőket.

Kínjukban vidéken, a szebb napokat is megélt, de még nem mordori részeken adtak fel hirdetéseket, hogy pesti munka, étkezés, szállás, de itt jellemzően olyan lányoktól kaptak üzeneteket, akik a munka nyilvánvaló leírására fittyet hányva küldözgettek magukról illetlenebbnél illetlenebb képeket, olyan szövegekkel, amiken még a sokat látott srácoknak is tátva maradt a szájuk. Csak, hogy egy gyengébbet idézzek:

Szia! Életkorom 22 éves vagyok. Budapesten élek. Igazábol a covid miatt kerültem olyan anyagi helyzetbe .hogy ezt a munkát akarjam függetlenül attól.hogy imádok baszni! A sexben könnyü felsorolnom a tabukat mivel kevés van:puncimba nem élvezhetnek el. Nem lehet ütni-verni/kemény baszást szeretem/. És a kaki! Ezen kivül bármi.pisi szajba.spermat nyelem akár gang bang .popoba élvezés söt ló szopas is akár stb! Minnél több a sperma.a fiu annal jobban izgulok! Forgatási helyszin bármi lehet ami nem törvény ellenes! Arcom természetesen vállalom és a film bárhol megjelenhet! Számomra ami fontos a higénia a partnereimnél.és mihamarabb pénzt kapjak! Ami még kizárt az ilyen proba dugás szöveg mert akkor tudjátok mit tudok.nos én tudom mit tudok:baszni jól!teloszámom.viberen i.whatssapon is: *********

Bár mondhatnám, hogy ez a szöveg csak jelen sorok írójának kitalációja. Bár mondhatnám… A sok-sok zsákutca és pofára esés után viszont, ráleltek egy olyan önéletrajzra, ami nem csak formailag és nyelvtanilag volt helyes, de kifejezetten kellemes arc vigyorgott a bal felső sarokban, még férfi létére is és mikor Miki felhívta a telefonszámot, örömmel konstatálta, hogy egy órán belül jön a csávó egyeztetni. Örömmel dőlt hátra a székben és bár mondhatnám, hogy sima lesz minden. Bár mondhatnám...

Megosztás

Ha tetszett amit olvastál, segíts a vallásunk terjeszkedését azzal, hogy megosztod a cikket. Köszönöm.

ui.: pénzt is akartam kunyerálni, valami jó szívhezszóló dumával, de mióta a 444 meg a telex is ezt csinálja, azóta valahogy inkább nincs kedvem hozzá, pedig a norvég panteon összes lakója látja lelkemet; kizárólag kurvákra, alkoholra és kokainra költeném el. :(

Támogatás Patreonon keresztül